Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2008-03-14 God mad og skattekiler
I Frankrig kan man servere god mad for skolebørnene. I Danmark er den slags bare for dyrt, på grund af skat, moms, regler, regler og atter regler

2008-02-21 Normale politiske tilstande
Siden 1983 har det ikke været muligt at føre en normal borgerlig politik. Indvandrerspørgsmålet har simpelthen fyldt for meget. Men nu hvor Villy Søvndal endelig har taget bladet fra munden, så er der håb om bedring.

2008-02-16 Udvis tegnerne
JyllandsPosten begår lidt af et selvmål, når de i lederen siger god for at regeringen blot administrativt kan udvise udlændinge uden rettergang. Det udelukker reelt indvandrere fra at deltage i det demokratiske samfund af frygt for magthaverne. Ligesom i deres hjemlande.

2008-01-10 Byt en førtidspensionist til en ingeniør
Selv den svage arbejdskraft kan bidrage positivt til økonomien, ved at hjælpe den stærke til at udnytte sin tid bedre.

2007-11-20 Levendegjort ondskabsmuseum
Man har i Odense levendegjort DDR fortiden på en måde som bør vække enhver op af de maxistiske drømme.

2007-10-24 Skat og flere hænder
Valget er udskrevet så luften kan blive renset, fordi en stor gennemgribende kvalitetsreform skal gennemføres. Men hvorfra skal hænderne til kvalitetsreformen komme?

2007-10-14 De fattiges slaver
Mit læserbrev i Jyllands-Posten i dag var forkortet af redaktionen og et par sætninger var omskrevet. Derfor virker teksten lidt afbrudt og ustruktureret. Men de fleste vil nok undre sig over overskriften. Derfor bringer jeg her hele læserbrevet

2007-09-06 Terrorangreb 15/9
Hermed er de advaret, 15. september vil Danmark blive ramt af terrorangreb, og danske politikere gør det beskidte arbejde.

2007-05-01 Kristendom er opium for folket
Enhedslisten elsker primært islam fordi det er opportunt. Nøjagtigt som med antiamerikanismen. Så skidt med hvad man så egentligt indirekte støtter.

2007-03-25 Den tredje voksne
For 50 år siden gik manden på arbejde, mens konen gik derhjemme og passede børn. I dag går konen også på arbejde, men hvad så med hjemmet. Det burde være mere udbredt at ansætte hushjælp.

2007-02-02 Tilbage til VS
Karen Jespersen er nu tilbage i Venstre (Socialisterne). Det er trist at Venstre har flyttet sig så meget. Men heldigvis er et nyt parti klar til at samle underskrifter.

2006-11-17 Hvor er respekten
Det burde skabe en proteststorm over smålighed er kommentaren fra oppositionen, over at staten udviser en 24 årig mor og adskiller hende fra sine børn. Nej, protesten burde nærmere komme over at staten krænker en selvforsøgende kvindes familieliv. Hvilken ret har staten til det?

2006-09-23 Systembevarende skattestop
Hvis brugerbetaling er et brud på skattestoppet, så betyder det jo at skattestoppet fastholder maksimalstaten

2006-09-17 Max20 er i luften
Nu er www.Max20.dk i med budskabet om at staten maksimal må gribe ind i 20% af livets forhold.

2006-09-16 Venstre bør ændre navn
Hvis Venstre havde bare en smule skam i livet, så ændrede de deres navn.

2006-07-14 Slavekontrakten
Er vi virkeligt bundet af en slavekontrakt med staten, blot vi har fået en gratis uddannelse. Jamen hvad så med vores børn, kan vi ikke købe dem fri?

2006-06-18 Værdiforladt stat
Bendtsen vil proppe kristendom ned i halsen på os allesammen, og Fogh vil proppe gudeløshed ned i halsen på os allesammen. Sådan kan man sammenskrive de to herrers grundlovstaler. Alle statsligt understøttede aktiviteter forårsager etiske og moralske overvejelser. Og resultatet af disse overvejelser er oftest ingen moral!

2006-05-28 Seest og ansvarsforflygtigelse
Er det godt for naboernes sikkerhed, at deres egen forsikring skal betale hvis fyrværkerifabrikken ved siden af springer i luften?

2006-05-12 De studerende betaler gildet.
Danmarks Radio vil have flere penge, og primært de som ikke har råd kommer til at betale. Sheriffen af Nothingham kunne ikke have gjort det bedre.

2006-05-04 3F rammer bunden.
3F søger ikke at løse problemet med kvindehandel i deres nye kampagne, for 3F er selv en del af problemet.