Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2006-06-18 Værdiforladt stat
Bendtsen vil proppe kristendom ned i halsen på os allesammen, og Fogh vil proppe gudeløshed ned i halsen på os allesammen. Sådan kan man sammenskrive de to herrers grundlovstaler. Alle statsligt understøttede aktiviteter forårsager etiske og moralske overvejelser. Og resultatet af disse overvejelser er oftest ingen moral!

2006-05-28 Seest og ansvarsforflygtigelse
Er det godt for naboernes sikkerhed, at deres egen forsikring skal betale hvis fyrværkerifabrikken ved siden af springer i luften?

2006-05-12 De studerende betaler gildet.
Danmarks Radio vil have flere penge, og primært de som ikke har råd kommer til at betale. Sheriffen af Nothingham kunne ikke have gjort det bedre.

2006-05-04 3F rammer bunden.
3F søger ikke at løse problemet med kvindehandel i deres nye kampagne, for 3F er selv en del af problemet.

2006-04-17 Efterløn skal modregnes i folkepensionen
Efterlønnen er et demokratisk funderet generations tyveri, som med dagens politiske flertal udplyndrer den unge generation. Hvorfor skulle den unge generation så ikke senere via demokratiet kunne kræve nogle af pengene tilbage - sålænge det ikke rammer uskyldige.

2006-03-25 Stakkels Arla
Lige meget hvad Arla gør, så er det dårligt. Mon ikke det var på tide at skippe andelstanken og blive til et rigtigt erhvervsselskab.

2006-02-25 Tænk om det havde været en tegning
En af shiamuslimernes mest hellige moskeer i Irak er blevet sprængt i luften, og nu står landet på randen af en borgerkrig. Tænk nu om terroristerne blot havde lavet en tegning af Muhammed på væggen i stedet!

2006-02-05 Giv en undskyldning
Nu er det på tide at der gives en undskyldning - til danskerne! Det er 4 måneder siden at JyllandsPosten bragte de 12 tegninger af Muhammed, og avisen har for længst givet en undskyldning. Alligevel så fortsætter muslimer med mordtrusler, vold og hærværk at krænke ytringsfriheden, en værdi som betyder mere for den vestlige verden end Muhammed betyder for muslimer. Jeg går ud fra at muslimernes gud fortsat hedder Allah. De muslimske reaktioner ovenpå de 12 tegninger er fuldstændig ude af proportioner, og der er simpelthen intet i det der berettiger til at slå nogen ihjel eller brænde ambassader ned. Derfor skylder verdens muslimer at give verden en undskyldning for deres brug af mordtrusler og vold.

2006-01-11 En overdosis demokrati
Med indførelse af demokratiet har vi aldrig haft større indflydelse på love, politi og militær. Men takket være selvsamme demokrati har indflydelsen på vores egen tilværelse aldrig været mere begrænset. Et uhæmmet demokrati har faktisk vist sig at være mere totalitært end det system som det afløste.

2005-12-24 Juleevangeliet anno 2005
For der var ikke plads til dem i herberget - eller måske var der hvis de spiste svinekød!

2005-12-04 Er du holdt op med at slå dit barn?
Regeringen har en ny ydmygelse overfor tilvandrende skatteydere på bedding. Jeg har læst det nye forslag til integrationserklæring, og her er min dissektion af denne!

2005-10-29 Socialistens etiske lighedproblem!
Liberalismen skaber lighed, men socialismen virker bevarende på uligheden. Derfor er lighed et betændt emne for socialister og derfor er de så ivrige efter at kritisere uligheden!

2005-10-04 Gå dog af Hvilshøj
Det begyndte med verdens bedste sociale system. Årtier senere har det udviklet sig til åbenlyse frihedskrænkelser, korruption og magtmisbrug. Hvordan kan man som minister dog lægge navn til dette!

2005-09-22 Ulighed er som præsten og degnen
Selvfølgelig er der ulighed i samfundet, og naturligvis er det godt. Man må bare ikke sige det højt!

2005-08-14 Skatteberegninger
Baggrundsdata om beregninger for skattens skadelige effekte på arbejdsfordeling.

2005-08-01 Korruption
At der tilsyneladende er korruption i udlændingestyrelsen kan ikke undre, når man ser på de tåbelige regler som politikerne har lavet. Korruption er skabt af politikere der laver tåbelige love!

2005-07-01 Den sorte protest
Det hvide armbånd skal symbolisere den retfærdige godhed ved Live8 koncerterne. Det skulle angiveligt skulle hjælpe verdens fattige, men midlerne giver nærmest mere fattigdom.

2005-06-01 En dreng - please
Hvis kronpriseparret får en pige, så kan vi forvente at grundloven bliver lavet om. Desværre vil man nok ikke nøjes med at løse problemet med arvefølgen. Der vil komme et stort press for at skrive alle mulige fantasifulde rettigheder ind i grundloven.

2005-04-29 Fjern vedligeholdelseskonti
Hvem skal have renterne for en lejligheds vedligeholdelseskonto, lejer eller udlejer. Hvorfor ikke bare afskaffe de konti?

2005-03-31 Udlændingestyrelsen sætter trumf på!
Udlændingestyrelsen er kendt for at holde mennesker ude af Danmark. Nu forhindrer de også mennesker i at rejse hjem.