Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2010-06-03 Vil FOAer arbejde i mandefag
FOA har lanceret endnu en lighedskampagne hvor man spænder lighedsmageriet lige lovligt hårdt for. Hvis FOA's medlemmer mener de får for lidt i løn , så kan de jo bare indskrive sig på ingeniør studiet. Det er ikke fordi jeg vil antyde at de ikke har evnerne, jeg vil blot gøre opmærksom på at det er et frit valg og enhver har ret til at tage lige nøjagtigt den uddannelse som hun ønsker.

2009-05-27 Legalisering af narkotika er den mindst ringe løsning
Forbud mod euforiserende stoffer er virkningsløs symbolpolitik, der koster samfundet milliarder hvert år og har store menneskelige omkostninger. Efter fire årtiers forsøg på at komme narkotika til livs ved hjælp af forbud, er det på tide, at vi indser, at fortsat virkningsløs kriminalisering af det, der er et medicinsk problem, ikke er vejen til succes

2009-03-07 Liberalisme er etik
Der ligger først og fremmest en etisk stillingstagen i liberalismen. Og økonomisk frihed er en uundgåelig konsekvens af denne etik.

2008-08-24 Liberal Alliance
Skal vi have et nyt liberalt parti i Danmark, hvor liberalister også kan føle sig hjemme, så er Ny Alliance det eneste bud som vi har i en god rum tid fremover. Men det er nu man skal ind for at påvirke og sikre udviklingen.

2008-07-04 Glistrup
Vi kan intet lære af den politik som Mogens Glistrup efterlod, det vi kan lære noget af er den måde som han tænkte på. Glistrup havde den egenskab at han altid havde ret, det var bare så sjældent han fik ret.

2008-03-14 God mad og skattekiler
I Frankrig kan man servere god mad for skolebørnene. I Danmark er den slags bare for dyrt, på grund af skat, moms, regler, regler og atter regler

2008-02-21 Normale politiske tilstande
Siden 1983 har det ikke været muligt at føre en normal borgerlig politik. Indvandrerspørgsmålet har simpelthen fyldt for meget. Men nu hvor Villy Søvndal endelig har taget bladet fra munden, så er der håb om bedring.

2008-02-16 Udvis tegnerne
JyllandsPosten begår lidt af et selvmål, når de i lederen siger god for at regeringen blot administrativt kan udvise udlændinge uden rettergang. Det udelukker reelt indvandrere fra at deltage i det demokratiske samfund af frygt for magthaverne. Ligesom i deres hjemlande.

2008-01-10 Byt en førtidspensionist til en ingeniør
Selv den svage arbejdskraft kan bidrage positivt til økonomien, ved at hjælpe den stærke til at udnytte sin tid bedre.

2007-11-20 Levendegjort ondskabsmuseum
Man har i Odense levendegjort DDR fortiden på en måde som bør vække enhver op af de maxistiske drømme.

2007-10-24 Skat og flere hænder
Valget er udskrevet så luften kan blive renset, fordi en stor gennemgribende kvalitetsreform skal gennemføres. Men hvorfra skal hænderne til kvalitetsreformen komme?

2007-10-14 De fattiges slaver
Mit læserbrev i Jyllands-Posten i dag var forkortet af redaktionen og et par sætninger var omskrevet. Derfor virker teksten lidt afbrudt og ustruktureret. Men de fleste vil nok undre sig over overskriften. Derfor bringer jeg her hele læserbrevet

2007-09-06 Terrorangreb 15/9
Hermed er de advaret, 15. september vil Danmark blive ramt af terrorangreb, og danske politikere gør det beskidte arbejde.

2007-05-01 Kristendom er opium for folket
Enhedslisten elsker primært islam fordi det er opportunt. Nøjagtigt som med antiamerikanismen. Så skidt med hvad man så egentligt indirekte støtter.

2007-03-25 Den tredje voksne
For 50 år siden gik manden på arbejde, mens konen gik derhjemme og passede børn. I dag går konen også på arbejde, men hvad så med hjemmet. Det burde være mere udbredt at ansætte hushjælp.

2007-02-02 Tilbage til VS
Karen Jespersen er nu tilbage i Venstre (Socialisterne). Det er trist at Venstre har flyttet sig så meget. Men heldigvis er et nyt parti klar til at samle underskrifter.

2006-11-17 Hvor er respekten
Det burde skabe en proteststorm over smålighed er kommentaren fra oppositionen, over at staten udviser en 24 årig mor og adskiller hende fra sine børn. Nej, protesten burde nærmere komme over at staten krænker en selvforsøgende kvindes familieliv. Hvilken ret har staten til det?