Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2003-05-14 Kapitalismen sikrer freden
Der er kun én ting som for alvor kan sikre fred, og det er kapitalisme. Når vi ejer noget, så har vi også noget at tabe ved en krig. Liberalismen er derfor én stor fredsbevægelse i modsætning til etablerede fredsbevægelser der ud fra en socialistisk baggrund netop gør det helt forkerte for at sikre freden.

2003-03-12 Freds tømmermænd
Forestil sig: Præsident Bush opgiver krigen mod Irak og trækker sine tropper hjem. Jublen vil ingen ende tage, men efter få dage vil tømmermændene nok alligevel melde sig. For hvis ikke FN kan fjerne en slem fyr som Saddam Hussein, hvad kan så selv den største pacifist bruge det til?

2003-01-03 Grundlovssikrede rettigheder på internettet
Internettet indeholder en parallel verden til den verden som retssystemet kender. Denne verden bør principielt have de samme grundlovssikrede rettigheder, men retssystemets manglende kendskab til den elektroniske verden truer disse friheder. F.eks. kan politiet uden videre få dommerkendelser der kan lukke tilfældige hjemmesider.

2003-01-01 2002 velfærdsstatens baneår
2002 blev året hvor velfærdsstaten for alvor begyndte at krakelere. I stedet for at Danmark går fallit på at finansiere velfærdsstaten, er politikerne nu systematisk begyndt at ødelægge velfærdsydelserne for at bevare illusionen omkring gratis ydelserne.

2002-12-16 Magt og ulovligheder
Sagen omkring Thor Pedersens gårde handler ikke om Thor Pedersens hæderlighed, men slet og ret om at han har fået for meget magt og nu skal skæres ned.

2002-12-05 Længe leve julehandlen
Det påstås at julen bliver mere og mere kommercialiseret. Men julen har altid været kommerciel, og forbruget er netop en del af glæden ved julen. Vi skal ikke skamme os over at holde en ordentlig fest for Jesus.

2002-11-17 Rettigheds trafikkultur
Når vi kører for stærkt i tågen, er det fordi velfærdsstaten har vænnet os til at vi har rettigheder. Men i trafikken har vi ikke rettigheder som vi har på et socialkontor.

2002-11-07 Et liberalistisk argument imod indvandring
Liberalister går ind for fri indvandring, men ikke al indvandring kan betegnes from fri indvandring. Denne artikel beskriver de problemer en velfærdsstat skaber i forhold til indvandring, og begrebet tvungen indvandring beskrives.

2002-08-17 Ikke én Euro til Øst-landbrug
Hvis vi begynder at sende penge til landmændene i Østeuropa, bliver landmændene der ikke bedre stillet, men banker og obligationsejere vil score kassen. Derfor skal øst-landmændene ikke have én eneste Euro.