Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2005-02-12 Fravalg 2005
Jeg har samlet alle mine valgkommentarer i en artikel. Selve resultatet var der jo ikke så meget at sige til. Ikke noget nyt at rapportere

2005-01-27 Fravalg 2005
Valg betyder at man skal vælge hvem der skal repræsentere en i folketinget. Mit valg består i et fravalg, og ender ganske ufortjent med at de konservative får stemmen.

2005-01-23 Tænk om vi fik hvad vi betalte for
Politikerne vil købe min stemme med løfter om at det skal være billigere at få mit barn passet. Jo tak, men hvad nu hvis jeg rent faktisk fik hvad jeg betalte for? Det vil jeg ikke byde min datter så nej tak!

2005-01-16 Vi er allesammen statens ejendom
Unge skal færdiggøre deres uddannelser hurtigst muligt mener politikerne. Hvorfor dog det? Jo for de unge mennesker ejer ikke sig selv, det gør velfærdsstaten. Derfor er det de unges pligt hurtigst muligt at blive færdige så de kan begynde at producere for deres ejer.

2005-01-05 Terror og narkotika
Det bedste tiltag til terrorbekæmpelse man kan forestille sig er at legalisere narkotika. Den førte narkotika politik finansierer terrorisme, men alligevel så fortsætter USA med at føde sine fjender.

2004-12-19 Et etisk forsvar for globaliseringen
Har en østeuropæers børn ret til at holde jul. Ja, selvfølgelig vil alle sige. Men hvorfor nægter vi dem så at arbejde til en lavere løn her i Danmark, velvidende at alternativet er at deres børn ingen julegaver får! Globaliseringen er en uundgåelig konsekvens af at vi anser mennesker fra andre lande som værende ligeværdige med os. Derfor er globaliseringen etisk korrekt, men der er stærke kræfter som kæmper for at bevare vores dominans ved at forhindre dette ligeværd.

2004-11-05 Liberalistisk Parti?
På Liberator er der af og til nogen der lufter tanken om et nyt parti. For at lodde stemningen har jeg lavet en mailling liste som man kan melde sig på hvis man synes der mangler et liberalistisk parti i Danmark

2004-09-27 Uuddannet læge
Nogle gange kan jeg godt forstå at brevskrivere ønsker at være anonyme. Det de skriver kan simpelthen være så komisk at de ikke vil kunne vise sig nogen steder bagefter. F.eks. i det seneste jeg fik, er man uuddannet hvis man er læge.

2004-09-27 Uuddannet læge
Nogle gange kan jeg godt forstå at brevskrivere ønsker at være anonyme. Det de skriver kan simpelthen være så komisk at de ikke vil kunne vise sig nogen steder bagefter. F.eks. i det seneste jeg fik, er man uuddannet hvis man er læge.

2004-09-20 Barnemordere fra Afghanistan
Terror angrebet i Beslan var verdens værste, fordi det var planlagt specifikt mod børn. Men træningen af terroristerne kan nemt være sket i Afghanistan før USA rykkede ind og stoppede det. Og midt i det hele sidder en araber i Danmark og klynker over at amerikanerne forhindrede ham i at tage til Tjetjenien.

2004-09-19 Skat på at tale dansk
Integrationsministeren vil idømme indvandrere bøder for hvert modul der ikke bestås på sprogskolen. Men hvad så hvis man er så god til dansk at sprogskolen er spild af tid?

2004-08-19 Hvis Venstre er liberal
24 års reglen for familiesammenføring er for meget for Venstre liberale bagland. Men hvorfor kun 24 års reglen? Hele udlændingeloven burde give enhver liberal knopper. Men Venstre er kub liberal ved højtidelige lejligheder, som f.eks. når et valg er på vej.

2004-06-30 Udliciteringsreform
Det vil være oplagt om der i forbindelse med kommunalreformen skete en udlicitering af de opgaver som alligevel skal omstruktureres. Det koster at lave ting om, så hvorfor ikke gå efter den bedste løsning nu man skal til det.

2004-05-28 Rusland i EU
Rusland skal med i EU's indre marked. Rusland har en kanonvækst, og vi skal have del i den vækst. Men desværre er EU mere interesseret i udvikling at politiske unioner og større støtteordninger, end sund økonomi.

2004-05-09 Økonomer er onde
Nogen miljøakademikere har et så akavet forhold til økonomi at de kalder det for ondt at prioriere et barn i Afrika højere end lærkesang i Danmark.

2004-04-27 Sundhedsskat et godt princip
Velfærdsydelser burde være brugerfinansierede, men regeringens forslag om en sundhedsskat er trods alt et godt skridt på vejen til at afkoble sundhedsvæsnet fra den store kollektive kasse. Sundhedsskatten vil befri os fra meget politikmageri og helt klart give sundhedssektoren et løft.

2004-03-20 Kommunale klassekvotienter
Det er god socialdemokratisk børnelærdom at staten er god og ikke grisk, mens private der vil løse velfærdsopgaver nødvendigvis må gøre det dårligere fordi de skal kunne tjene penge. Men når en kommune propper 26 børn i en børnehaveklasse, samtidigt med at privatskoler kun har 10-15 børn, så er der pludseligt vendt godt og grundigt op og ned på hvem der er de gode og de onde. I stedet burde det være børnelærdom at hvis man tager penge for en ydelse, så skal man også leve op til en højere kvalitet.

2004-03-07 Jeg producerer masseødelæggelsesvåben
Nogen gange kan krigen mod terror og hvad den har medført give et godt grin. For hvad er f.eks. masseødelæggelsesvåben? Er det det der dræber flest mennesker eller hvad?

2004-03-07 Jeg producerer masseødelæggelsesvåben
Nogen gange kan krigen mod terror og hvad den har medført give et godt grin. For hvad er f.eks. masseødelæggelsesvåben? Er det det der dræber flest mennesker eller hvad?

2004-02-23 Fri narko i fængslerne
Nu vil regeringen gå i krig med narkoen i fængslerne. Hvorfor ikke gå den stik modsatte vej og tilbyde fangerne fri adgang til hash og heroin. Så vil fængslerne blive et langt fredeligere sted af være.