Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2006-01-11 En overdosis demokrati
Med indførelse af demokratiet har vi aldrig haft større indflydelse på love, politi og militær. Men takket være selvsamme demokrati har indflydelsen på vores egen tilværelse aldrig været mere begrænset. Et uhæmmet demokrati har faktisk vist sig at være mere totalitært end det system som det afløste.

2005-12-24 Juleevangeliet anno 2005
For der var ikke plads til dem i herberget - eller måske var der hvis de spiste svinekød!

2005-12-04 Er du holdt op med at slå dit barn?
Regeringen har en ny ydmygelse overfor tilvandrende skatteydere på bedding. Jeg har læst det nye forslag til integrationserklæring, og her er min dissektion af denne!

2005-10-29 Socialistens etiske lighedproblem!
Liberalismen skaber lighed, men socialismen virker bevarende på uligheden. Derfor er lighed et betændt emne for socialister og derfor er de så ivrige efter at kritisere uligheden!

2005-10-15 Gudskelov det blev en dreng
Mine bønner blev hørt, det blev en dreng. Så slipper vi forhåbentligt for en grundlov med positive rettigheder til både dyr og alle mulige andre grupper.

2005-10-04 Gå dog af Hvilshøj
Det begyndte med verdens bedste sociale system. Årtier senere har det udviklet sig til åbenlyse frihedskrænkelser, korruption og magtmisbrug. Hvordan kan man som minister dog lægge navn til dette!

2005-09-22 Ulighed er som præsten og degnen
Selvfølgelig er der ulighed i samfundet, og naturligvis er det godt. Man må bare ikke sige det højt!

2005-08-14 Skatteberegninger
Baggrundsdata om beregninger for skattens skadelige effekte på arbejdsfordeling.

2005-08-01 Korruption
At der tilsyneladende er korruption i udlændingestyrelsen kan ikke undre, når man ser på de tåbelige regler som politikerne har lavet. Korruption er skabt af politikere der laver tåbelige love!

2005-07-01 Den sorte protest
Det hvide armbånd skal symbolisere den retfærdige godhed ved Live8 koncerterne. Det skulle angiveligt skulle hjælpe verdens fattige, men midlerne giver nærmest mere fattigdom.

2005-06-01 En dreng - please
Hvis kronpriseparret får en pige, så kan vi forvente at grundloven bliver lavet om. Desværre vil man nok ikke nøjes med at løse problemet med arvefølgen. Der vil komme et stort press for at skrive alle mulige fantasifulde rettigheder ind i grundloven.

2005-04-29 Fjern vedligeholdelseskonti
Hvem skal have renterne for en lejligheds vedligeholdelseskonto, lejer eller udlejer. Hvorfor ikke bare afskaffe de konti?

2005-03-31 Udlændingestyrelsen sætter trumf på!
Udlændingestyrelsen er kendt for at holde mennesker ude af Danmark. Nu forhindrer de også mennesker i at rejse hjem.

2005-03-04 Mindre skatter og mindre stat
Kronik i Berlingske tidende om hvorfor et nyt liberalistisk parti er nødvendigt.

2005-02-12 Fravalg 2005
Jeg har samlet alle mine valgkommentarer i en artikel. Selve resultatet var der jo ikke så meget at sige til. Ikke noget nyt at rapportere

2005-01-27 Fravalg 2005
Valg betyder at man skal vælge hvem der skal repræsentere en i folketinget. Mit valg består i et fravalg, og ender ganske ufortjent med at de konservative får stemmen.

2005-01-23 Tænk om vi fik hvad vi betalte for
Politikerne vil købe min stemme med løfter om at det skal være billigere at få mit barn passet. Jo tak, men hvad nu hvis jeg rent faktisk fik hvad jeg betalte for? Det vil jeg ikke byde min datter så nej tak!

2005-01-16 Vi er allesammen statens ejendom
Unge skal færdiggøre deres uddannelser hurtigst muligt mener politikerne. Hvorfor dog det? Jo for de unge mennesker ejer ikke sig selv, det gør velfærdsstaten. Derfor er det de unges pligt hurtigst muligt at blive færdige så de kan begynde at producere for deres ejer.

2005-01-05 Terror og narkotika
Det bedste tiltag til terrorbekæmpelse man kan forestille sig er at legalisere narkotika. Den førte narkotika politik finansierer terrorisme, men alligevel så fortsætter USA med at føde sine fjender.

2004-12-19 Et etisk forsvar for globaliseringen
Har en østeuropæers børn ret til at holde jul. Ja, selvfølgelig vil alle sige. Men hvorfor nægter vi dem så at arbejde til en lavere løn her i Danmark, velvidende at alternativet er at deres børn ingen julegaver får! Globaliseringen er en uundgåelig konsekvens af at vi anser mennesker fra andre lande som værende ligeværdige med os. Derfor er globaliseringen etisk korrekt, men der er stærke kræfter som kæmper for at bevare vores dominans ved at forhindre dette ligeværd.