Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Terrorangreb 15/9

Hermed er de advaret, 15. september vil Danmark blive ramt af terrorangreb, og med sikkerhed et succesfuldt terrorangreb. Endnu en gang vil Osama bin Laden opnå en stor sejr over den frie verden.

Denne gang er målet ikke menneskeliv, men hele hjertet i de vestlige samfund, nemlig friheden. George W. Bush udtalte så sandt så sandt, at de hader os fordi vi er frie - hvorefter han gik i gang med at undergrave den frihed der gør at de hader os. At slå mennesker ihjel er ikke målet for terroristerne. Det er kun et middel der skal få os til frivilligt at opgive friheden.

Og d. 15 september kommer turen til Danmark. På den dag indfører Danmark en lovgivning som bl.a. vil koste muligheden for at bruge internet og telefon på et hotelværelse. Den nye lov om logning af kommunikation vil koste private millioner af kroner. Og intet tyder på at det vil gavne noget, da enhver terrorist ved at beskytte sig imod overvågningen.

Til gengæld så har justitsminister Lene Espersen nu større mulighed for at overvåge lovlydige danske borgere, end Stasi havde i østtyskland. Der er ikke nogen tvivl om at bin Laden skraldgriner d. 15. september, når hans villige håndlangere i Folketinget fører hans virkelige mål ud i livet.

For at sætte hele sagen i relief, så er Danmark ifølge bin Laden et oplagt terrormål. Ikke fordi vi deltager i krigene i Irak og Afghanistan. Nej fordi vi er en kulturel trussel, eftersom vi tillod Muhammed tegningerne. Hele den frihedstilgang som vi har i Danmark som også indbefatter ytringsfriheden er en langt større trussel mod islamismen end 100.000 soldater. Men derfor er vi også nødt til at acceptere risikoen for at dø ved et terrorangreb. Ellers giver det jo ingen mening. På den ene side kæmper vi for ytringsfriheden, og på den anden side medfører forsvaret af ytringsfriheden at vi sætter vores frihed over styr.

Der var en gang for ikke så mange år siden, at mennesker var villige til at risikere livet mere håndgribeligt for Danmarks frihed. I dag siger Osama bin Laden bøh, og vi råber alle til politikerne at de skal beskytte os og tage vores frihed og kaste grams på den om nødvendigt. Det er ikke det at vi risikerer at dø i et terrorangreb som vi skal frygte. Den risiko er såmænd så lille i forhold til de farer hverdagen ellers indeholder. Nej det vi skal frygte, er den politistat som frygten for at dø i et terrorangreb medfører.
2007-09-06