Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Udvis tegnerne

Tænk om de 12 Muhammed tegnere ikke var danske statsborgere, så kunne regeringen blot have sendt dem et brev om at deres opholdstilladelse i Danmark var blevet dem administrativt frataget. Ja, det er altså logikken i JyllandsPostens leder 15/2! Ja hvis JyllandsPosten var ejet af en udlænding, så kunne man vel også bare lukke avisen. Det er altså lidt af et selvmål som JyllandsPosten der er ved at lave i forhold til den kamp for ytringsfrihed som avisen har ført siden offentliggørelsen af de 12 Muhammed tegninger.

At man siger god for at regeringen udenom enhver retssikkerhed bare kan gribe ind og udvise to personer, er jo reelt det samme som at sige til udenlandske regeringer at de bare skal presse på for at regeringen udenom enhver retssikkerhed stopper for yderligere offentliggørelse af tegninger af Muhammed. Princippet er jo lidt det samme, bortset fra at man kun kan gribe ind overfor personer og aviser som ikke er danske.

Det er ikke fordi jeg har noget imod at de to tunesiske islamistiske tåber udvises. Jeg er helt sikker på at de ikke har noget at gøre i Danmark. Faktisk mener jeg at der er langt flere som bør sendes ud af landet, og et statsborgerskab bør kunne fratages - ved dom altså! Retssikkerheden skal bare være i orden, ellers indfører vi jo det system ad bagvejen som disse mørkemænd står for. Og jeg kan heller ikke se det som nogen god undskyldning at lovgiverne ikke gider gøre deres arbejde ordentligt og lave nogle love som muliggør at vi sender den slags ud af landet. At bruge administrative udvisninger er simpelthen en fallit og et bevis på dovenskab i systemet.

Ydermere så siger JP's logik, at hvis regeringen bliver træt af mine læserbreve, så kan de bare sende min kone et brev om at hun administrativt er blevet frataget retten til at bo i Danmark, i det hus hvor hendes navn står på skødet, sammen med sin mand og sin datter. Det ville ifølge JyllandsPosten være helt i orden at deres egne læserbrevsskribenter forfølges på denne måde for deres ytringer. Det er jo ikke mig der rammes, jeg mister blot min kone – uden at jeg har nogen juridisk rettighed til at grave i begrundelsen og derved bevise at det er forfølgelse at mig og ikke fordi min kone er ”terrorist”. Der er absolut intet til hindrer for at en dansk regering kan foretage den slags svinestreger.

For at sætte prikken over i'et i hvor uigennemtænkt holdningen er, så er min kone læge og arbejder i et system som har med svage mennesker at gøre. Hvad skal hun gøre hvis hun opdager noget som ikke er i orden. Hun er jo ifølge landets største repræsentant for den fjerde statsmagt uden nogen retssikkerhed, så hvis hun kommer med nogen form for kritik, så kan sundhedsministeren bede sine regeringskolleger om at sende hende ud af landet administrativt, og JP velsigner.

Det lyder måske lidt langt ude, men i disse år strømmer der tusindvis af udenlandske læger ind i det danske sundhedssystem, og de kommer altså fra lande det bedste råd angående politik er ”hold kæft”, ellers kommer du i problemer med magthaverne og din karriere i fare. De ved allesammen godt i forvejen, at de er andenrangsborgere i Danmark og de risikerer ikke at få deres opholdtilladelse forlænget. Det kræver en del tilvænning og tillid at overbevise indvandrere om at de frit kan bruge deres ytringsfrihed og tage del i den demokratiske proces, fremfor at vende ryggen til. Og så er det altså ikke spor befordrende for sagen at den danske ytringsfriheds flagskib slår fast at magthaverne blot kan udvise enhver indvandrer de måtte finde i vejen. Selvmålet er komplet!


2008-02-16