Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2004-11-05 Liberalistisk Parti?
På Liberator er der af og til nogen der lufter tanken om et nyt parti. For at lodde stemningen har jeg lavet en mailling liste som man kan melde sig på hvis man synes der mangler et liberalistisk parti i Danmark

2004-09-27 Uuddannet læge
Nogle gange kan jeg godt forstå at brevskrivere ønsker at være anonyme. Det de skriver kan simpelthen være så komisk at de ikke vil kunne vise sig nogen steder bagefter. F.eks. i det seneste jeg fik, er man uuddannet hvis man er læge.

2004-09-27 Uuddannet læge
Nogle gange kan jeg godt forstå at brevskrivere ønsker at være anonyme. Det de skriver kan simpelthen være så komisk at de ikke vil kunne vise sig nogen steder bagefter. F.eks. i det seneste jeg fik, er man uuddannet hvis man er læge.

2004-09-20 Barnemordere fra Afghanistan
Terror angrebet i Beslan var verdens værste, fordi det var planlagt specifikt mod børn. Men træningen af terroristerne kan nemt være sket i Afghanistan før USA rykkede ind og stoppede det. Og midt i det hele sidder en araber i Danmark og klynker over at amerikanerne forhindrede ham i at tage til Tjetjenien.

2004-09-19 Skat på at tale dansk
Integrationsministeren vil idømme indvandrere bøder for hvert modul der ikke bestås på sprogskolen. Men hvad så hvis man er så god til dansk at sprogskolen er spild af tid?

2004-08-19 Hvis Venstre er liberal
24 års reglen for familiesammenføring er for meget for Venstre liberale bagland. Men hvorfor kun 24 års reglen? Hele udlændingeloven burde give enhver liberal knopper. Men Venstre er kub liberal ved højtidelige lejligheder, som f.eks. når et valg er på vej.

2004-06-30 Udliciteringsreform
Det vil være oplagt om der i forbindelse med kommunalreformen skete en udlicitering af de opgaver som alligevel skal omstruktureres. Det koster at lave ting om, så hvorfor ikke gå efter den bedste løsning nu man skal til det.

2004-05-28 Rusland i EU
Rusland skal med i EU's indre marked. Rusland har en kanonvækst, og vi skal have del i den vækst. Men desværre er EU mere interesseret i udvikling at politiske unioner og større støtteordninger, end sund økonomi.

2004-05-09 Økonomer er onde
Nogen miljøakademikere har et så akavet forhold til økonomi at de kalder det for ondt at prioriere et barn i Afrika højere end lærkesang i Danmark.

2004-04-27 Sundhedsskat et godt princip
Velfærdsydelser burde være brugerfinansierede, men regeringens forslag om en sundhedsskat er trods alt et godt skridt på vejen til at afkoble sundhedsvæsnet fra den store kollektive kasse. Sundhedsskatten vil befri os fra meget politikmageri og helt klart give sundhedssektoren et løft.

2004-03-20 Kommunale klassekvotienter
Det er god socialdemokratisk børnelærdom at staten er god og ikke grisk, mens private der vil løse velfærdsopgaver nødvendigvis må gøre det dårligere fordi de skal kunne tjene penge. Men når en kommune propper 26 børn i en børnehaveklasse, samtidigt med at privatskoler kun har 10-15 børn, så er der pludseligt vendt godt og grundigt op og ned på hvem der er de gode og de onde. I stedet burde det være børnelærdom at hvis man tager penge for en ydelse, så skal man også leve op til en højere kvalitet.

2004-03-07 Jeg producerer masseødelæggelsesvåben
Nogen gange kan krigen mod terror og hvad den har medført give et godt grin. For hvad er f.eks. masseødelæggelsesvåben? Er det det der dræber flest mennesker eller hvad?

2004-03-07 Jeg producerer masseødelæggelsesvåben
Nogen gange kan krigen mod terror og hvad den har medført give et godt grin. For hvad er f.eks. masseødelæggelsesvåben? Er det det der dræber flest mennesker eller hvad?

2004-02-23 Fri narko i fængslerne
Nu vil regeringen gå i krig med narkoen i fængslerne. Hvorfor ikke gå den stik modsatte vej og tilbyde fangerne fri adgang til hash og heroin. Så vil fængslerne blive et langt fredeligere sted af være.

2004-01-04 Uagtsomt mandrab af velmenende politikere
Nytårsnat kostede 3 menneskeliv på grund af fyrværkeri. Velmenende politikere vil nu forbyde det allerkraftigste fyrværkeri. Men dette vil blot koste endnu flere menneskeliv.

2003-12-23 Nyt støtteparti
Politikerne er gået i valg mode, og i de næste 2 år vil V og S kappes om hvem der kan føre Danmark længst ud i velfærssumpen. De Konservative viser lidt positive takter, men dansk Folkeparti er bestemt det forkerte støtteparti til regeringen.

2003-10-28 Ultimativ ondskab
Det har uhyggelige konsekvenser når terrorister benytter ambulancer til deres terroraktioner. Taberne er civilbefolkningen.

2003-10-17 Værdidebat og selvforsørgelse
Vi er midt i en værdidebat og statsministeren vil have at det skal kunne betale sig at yde en ekstra indsats. Men desværre så administrerer hans regering stadigt som om mennesker kun har en værdi gennem staten og selvforsørgende er nærmest uønskede i Danmark.

2003-07-08 Velfærd eller menneskerettigheder
Pia Kjærsgaard får stor kritik fra borgerlige politikere for sit angreb på menneskerettighederne. Men er de borgerlige et hak bedre? Er det ikke sådan at velfærdsstaten er så hellig at den berettiger både lukkede grænser og krænkelser af menneskerettighederne.

2003-07-04 Gode råd til Haarder.
Modeller for accept af familiesammenføringer for velfungerende familier.