Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup
2024-07-08 Erstat NATO med EU
EU er verdens største økonomi, men alligevel dybt afhængig af USA. Hvis EU havde stået på egne ben, kunne den ulykkelige krig i Ukraine være undgået.

2021-11-12 Hvad er algoritmer
Du er en dårlig forælder!
Hvorfor det?
Det siger algoritmen!

Velkommen til en verden som overgår Kafka, Orwell og Huxleys fantasi.

2021-10-24 Hvad er frit valg
Jeg har samlet en kort forklaring på hvorfor frit valg giver bedre velfærd for både velfærdsbrugerne og for de varme hænder som leverer velfærden.

2021-10-16 Kære olie
Olien har formet hele vores verden i løbet af 100 år. Uden den var vi sat langt tilbage. Derfor en stor tak til olien, men nu er det tid at skilles.

2021-09-13 Nytænkning af Holstebrovej
Der kører trafik svarende til en motorvej gennem Struer by. Struer er mere end berettiget til en omfartsvej, men der er ikke afsat en krone til end at analysere mulighederne. Læs notat om hvordan Holstebrovej kan omtænkes.

2021-09-05 Garanteret laderet
Eksisterende og kommende ejere af elbiler skal være sikre på at kunne lade deres ebil op om natten. Derfor foreslår jeg at Struer Kommune kunne skal garantere laderet for elbilsejere.

2021-07-20 Exit Office 365
Dine børns data bliver høstet i skolen, men kommunen sparer penge, for den får gratis programmer lavet i USA.

2021-02-16 Opstilling til #KV21
Nu har jeg og Struer haft noget kørende i 30 år. Derfor er det på tide at jeg begynder at blande mig i hvordan vi kan gøre "Struer Great Again".

Derfor har jeg tilbudt mig som kandidat for Venstre, så jeg kan slå et slag for at få noget borgerlig ansvarlighed tilbage igen.

2021-02-07 Nullerne tabes af den kollektive dødsangst
De bliver vaccineret sidst, men de er den generation, som har mistet mest frihed, uddannelse og økonomi på Covid-19 nedlukningen. Det er vores børn regeringen svigter.

2020-11-08 Misbrug af nødlov

Mink kan også holde afstand, derfor var det ikke nødvendigt at aflive alle mink på grund af Covid-19. Den vigtigste grund til at aflive alle mink, var at afskaffe et erhverv som venstrefløjen ikke kunne lide.2019-08-03 Indvandring koster på klimaet.
I Danmark, får vi i gennemsnit kun 1,7 børn pr. kvinde. Det betyder at vi bliver færre Danskere og der er godt for klimaet. Alligevel bliver der flere og flere indbyggere i Danmark på grund af indvandring.

2018-12-29 Miljøaktivistiske klimabenspænd
Kan man tage klimakampen alvorligt, når flere oplagte løsningsmuligheder på forhånd dogmatisk afvises? CO2 belastningen fra økologisk landbrug er højere, og afvikling af atomkraft er ikke lige det som verden mangler lige nu.

2016-12-06 Se og Hør-sagen kalder på en bredere privatlivsbeskyttelse
Der skal ikke være nogen tvivl, hvis man bliver tilbudt en information af privat karakter, så er den ulovlig indtil det modsatte er bevist.

2016-06-29 Brexit er en tillidskrise
Det er jo klart, at hvis der ikke er tillid til de nationale politikere, kan der heller ikke være tillid til EU.

2016-06-14 Politikere er ikke cpr-ofre
50.000 menige danskere rammes af identitetstyveri hvert år. Du og jeg kan ikke gøre noget for at forhindre det. Cpr-numrene ligger og flyder overalt. Lovgivere derimod har magten til at ændre reglerne, så cpr-numrene ikke længere kan bruges til identitetstyveri.

2016-05-23 Er lighed godt nok?
Velfærdsstaten omfordeler, men størstedelen af omfordelingen sker inden for middelklassen. Når folk siger, at de betaler deres skat med glæde, fordi de får så meget igen, er det et tegn på, at velfærdsstatens første prioritet er at give ydelser til middelklassen.

2015-11-18 Flyt Højesteret til Hjørring
Højesteret er en højt profileret institution, og derfor er der langt større sandsynlighed for, at medarbejderne flytter med. Og samtidigt kan dette så have en afsmitning på andre institutioner, så der også vil være en større accept af at flytte.

2015-01-10 Svaghedstilbedelse
Muhammed har åbenbart behov for, at simple mennesker beskytter ham med blodige drab. Reelt er disse terrorister jo blasfemiske over for den gud, som de tilbeder.