Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Normale politiske tilstande

Med Villy Søvndals udmeldelser kan vi måske omsider få lidt mere normale politiske tilstande i Danmark. Siden vedtagelsen af den famøse udlændingelov i 1983, har den politiske profilering af højre og venstre være mere eller mindre af lave.

I dag er det jo ikke til at have en markering mellem det at være borgerlig eller socialist, det er stortset blevet til et slagsmål om man er racist eller landsforræder. Det ville være sundt om dansk politik kunne komme til at dreje sig mere om danskerne, fremfor de fremmede.

Det betyder også at der kan komme håb på den borgerlige politiske fløj, for at der kommer en politisk fornyelse. I ly af indvandrerspørgsmålet har Anders Fogh jo ubemærket kunne trække VK over på den socialdemokratiske fløj. Med det resultat at der i dag ikke er en eneste hæderligt borgerligt parti tilbage.

Og nye borgerlige partier har ikke haft de store chancer for at komme frem. Hvis man er borgerlig og ikke indvandrerkritisk, så har man ingen berettigelse. Og hvis man er indvandrerkritisk, så bidrager man kun til at styrke Dansk Folkeparti med sit politiske arbejde. Så meget fylder udlændingespørgsmålet i dagens politiske billede på den borgerlige fløj. Derfor er der al mulig grund til at se positivt på fremtiden.

For selve udlændingepolitikken, så er det også sundt hvis det kan begynde at dreje sig om hvad vi vil med udlændinge, fremfor om vi skal have udlændinge eller ej. En indvandrer er jo ikke bare en indvandrer, de kommer i mange former.

Og der er nogle indvandrere som opfører sig dårligt. Måske kan politikken nu komme til at dreje sig om hvordan vi skal reagere på dette, fremfor om vi overhovedet skal reagere, og om de som reagerer bare er racister.
2008-02-21