Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Skat og flere hænder

Valget er udskrevet så luften kan blive renset, fordi en stor gennemgribende kvalitetsreform skal gennemføres. Men hvorfra skal hænderne til kvalitetsreformen komme?

Regeringen og Dansk Folkeparti har lige aftalt en skattereform som vil give 2.500 ekstra hænder, ved at sænke skatten for de lavest lønnede. Samtidigt siger en nobelprismodtager at Danmark kan få måske 600.000 ekstra hænder hvis vi sænker topskatten.

Det er Foghs lønlige håb at skattedebatten med hans klart utilstrækkelige aftale er demonteret, så man ikke skal til at diskutere om de højst lønnede skal have skattelettelser eller ej. For han evner tilsyneladende med hans nye socialdemokratiske image at imødegå venstrefløjens evindelige ynk om lighed og han kan heller ikke forsvare at de som yder den største indsats også får mest ud af det.

Men skattespørgsmålet er ikke til at komme uden om hvis Fogh vil have hænder nok til sin kvalitetsreform. Skattelettelser er heller ikke til at komme udenom hvis Helle Thorning vil have hænder nok til hendes velfærdsgarantier.

Det parti som bedst formår at tale for en skattenedsættelse, er også det parti som bedst er rustet til at klare udfordringerne i den næste valgperiode, og som derfor bør have min stemme. Desværre nåede partiet Liberalisterne ikke med på stemmesedlen. Så som det ser ud lige nu, så fører Ny Alliance. Men det ville friske valgkampen op om de konservative også kom med nogle klare udmeldinger.
2007-10-24