Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Tilbage til VS

Venstre har fået et nyt medlem, et medlem som efter en afstikker til socialdemokratiet nu er tilbage i Venstre (Socialisterne) . Mange synes nok at det er nogle gevaldige spring som Karen Jespersen har foretaget, men i virkeligheden har hun ikke flyttet sig særligt meget. Det har Venstre derimod.

For Karen Jespersen er det vigtigt at Danmark er et sammenhængende folk, hvor ingen skiller sig ud. Det er nemlig den eneste måde hvorpå man kan forsvare at opkræve 50% i skat. Derfor kan hun jo kun juble, nu hvor Anders Fogh Rasmussen har overtaget venstrefløjens syn på frihed. Nemlig at frihed, det er noget som staten sikrer os allesammen, efter at vi har betalt alt hvad vi ejer og har i skat.

Men der er dog lidt godt nyt i disse dage. Det nye parti ”Liberalisterne Frihed & Velstand” har fået deres navn godkendt, efter at Venstres Indenrigsminister på ægte etparti vis, har syltet dem i over 1½ år. Nu skal de så ud og indsamle de 20.000 underskrifter, det kræver at blive opstillingsberettigede.

Man kan kun opfordre alle gamle liberale venstrefolk til at give dette nye parti deres underskrift. Det Venstre der eksisterede for blot 10 år siden er totalt væk. Foghs bog om Minimalstaten er nu endeligt blevet afløst af Machiavellis Fyrsten. Det er trist, men sandt.
2007-02-02