Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Misbrug af nødlov

Det ville sundhedsfagligt være uproblematisk at lade nogle hundrede mink overleve på hver minkfarm. Dermed kan man til næste år kan begynde at opbygge en ny besætning, og i 2022 når vaccinerne er på plads sætte fuld kraft på at bygge minkbranchen op igen.

Også for mink kan der skabes afstand, når man har slået de fleste dyr ned. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning kan der anvendes åndedrætsværn når dyrene passes, og tøjet vaskes ved 60 grader efter hver tur i farmen.

Nu står fødevareminister Mogens Jensen så og lyver om at minkavl kan genoptages efter en årrække, vel vidende om, at han har sparket så kraftigt til erhvervet, at det højst sandsynligt bliver liggende.

Normalt er en beslutning om at afskaffe pelsdyrproduktion i Danmark, er en politisk beslutning som kun Folketinget kan tage, efter at spørgsmålet har været udlagt til høring. Regeringen har derfor misbrugt nødloven til at sætte grundlæggende demokratiske principper ud af kraft, for at få gennemført et ønske om at ødelægge et bestemt erhverv.

Nødloven gælder fire måneder endnu, hvor meget mere skal Mette Frederiksen have gennemført, under dække af frygten for Corona?


2020-11-08