Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Indvandring koster på klimaet.

Den nygifte britiske prins Harry og hans kone Meghan Markle, har meddelt at de kun vil have to børn - af hensyn til klimaet. Det er en god udmelding, fordi klimakrisen hovedsageligt skyldes, at vi simpelthen er for mange mennesker på jorden. Er der noget vi skal have gjort noget ved, så er det den enorme befolkningseksplosion.

Der hvor kæden imidlertid hopper af, er at prinseparret agter at få flere børn end gennemsnittet af hvide Vesteuropæerne. Vores vestlige verden er allerede i fuld gang med at reducere befolkningen, så der er intet nyskabende der. Tværtimod er det en åben dør der løbes ind.

Befolkningstallet i f.eks. Danmark stiger dog stadigt, selvom vi med en fødselsrate på 1,7 pr. kvinde ikke burde kunne reproducere os selv. Forklaringen er indvandring, som dækker hullerne ind for de børn vi ikke selv føder, og så lidt til.

En Dansker udleder rundt regnet 10 gange så meget CO2 som en afrikaner. Når så afrikaneren flytter til Danmark stiger hans CO2 fodaftryk, og så er vi faktisk lige vidt. Hvis Danmark havde formået at effektivisere os ud af det faldende børnetal fremfor at invitere hele verden ind, ville Danmark samlet set have udledt i størrelsesordenen 10% mindre CO2.

Der er mange problemer med indvandring. Klimaet er også en af dem.
2019-08-03