Liberalismen.dk

Velkommen til min hjemmeside. Jeg har valgt at dedikere den til liberalismen, fordi jeg er liberalist med hjertet, og ser på verden med liberalistiske øjne. Alt for mange mennesker bukker under for fristelsen til at styre verden med forbud og tvang. Derfor har liberalismen trange kår på trods af at liberalismen er vejen ud af sult og nød, krig og død.

Dette er ikke endnu en side hvor du kan læse kilometerlange akademiske artikler omkring liberalistisk økonomi. Det er min intention at holde niveauet på et plan hvor menig mand også kan være med.  
  Kjeld Flarup

Liberalistisk Parti?

Er du også skuffet over Venstre og Konservative? Er du også i den situation at du helst ville stemme på et parti som:
 • Vil sænke skatten markant, max 20% skattetryk.
 • Vil afskaffe efterlønnen og reformere velfærdsstaten NU!
 • Vil åbne Danmark for resten af verden og gøre Danmark attraktiv for kapital og arbejdspladser.
 • Vil stoppe for oprettelsen af offentlige skrivebordsjobs.
 • Vil afskaffe monopoler som leverer discount velfærdsydelser.
 • Vil stoppe ensretning af skoler og kulturliv.
 • Vil respektere de mennesker som producerer vores velstand.
 • Vil respektere ejendoms og brugsret til privat ejendom.
 • Vil frihed fremfor øgede bevillinger og kontrol.
 • Vil løse problemer uden at råbe op om at bruge milliarder af skattekroner.
 • Vil føre liberalistisk politik...
Men det parti eksisterer bare ikke! Så marker din interesse her. Når vi når 400, så går vi igang.

Der har flere gange på liberator.dk været nogen som har ytret sig for at starte et nyt parti, i ren afmagt overfor Venstre som er alt andet end liberal. Derfor har jeg lavet en mailing liste hvor alle der er interesserede i et nyt parti kan melde sig på.

Blot send en mail til: liberalistiskparti-subscribe@yahoogrupper.dk så er du talt med.

Du kan også oprette dig som bruger på Yahoo og der få adgang til f.eks. de afstemninger som er oprettet på gruppen også. http://dk.groups.yahoo.com/group/liberalistiskparti

Det er ikke et nyt parti, det er blot et uforpligtignede forum hvor man kan lodde stemningen.
Vi kan godt diskutere det på liberator, men ved at lave en mailing liste, så kan dette også ligesom give et head count på interessen.

Og antallet af interesserede er vigtigt. Hvis ingen vil melde sig på en uforpligtigende liste, så er det endnu sværere at få 20.000 personer til at skrive under med CPR nummer og hele godkendelsesproceduren.

Men som sagt dette er et uforpligtignede forum, og er der nogen som har (u)konkrete ideer eller projekter kørende, så er disse også velkomne.


Hvis du ønsker at være anonym, så opret dig som bruger på Yahoo, så kan du skjule din identitet for offentligheden.

Mail listen er åben, så enhver kan sende mails på den. Hvis du ikke ønsker at modtage mails, kan du ved at oprette dig som bruger på Yahoo gå ind og vælge mails fra. Du vil dog stadigt modtage vigtige mails som f.eks. nu går vi videre.

Vil du ikke oprette dig som bruger på Yahoo, men stadigt slippe for mails, så tilmeld dig på liberalistiskparti-subscribe@yahoogrupper.dk og send så bagefter en mail til mig med den e-mail adresse du har meldt dig til på liberalistiskparti@liberalismen.dk så kan jeg ændre indstillingen.

Du kan også blot sende en mail til mig, hvis du slet ikke ønsker at være registreret på Yahoo, men jeg foretrækker at du bruger ovenstående liste.


2004-11-05